Кримінал

Конфлікт на дорозі: чернігівець заплатить штраф за стрілянину з травмату

Вироком Деснянського районного суду м. Чернігова місцевого мешканця, 1986 р.н., визнано винним у спричиненні легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткочасний розлад здоров’я, та призначено покарання у вигляді максимального штрафу, передбаченого санкцією статті – 1 700 грн. (ч. 2 ст. 125 КК України).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівські патрульні виявили в жінки пакетики з амфетамінами

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено, що чоловік у травні 2020 року, перебуваючи за кермом власного автомобіля, не зміг роз’їхатись із велосипедистом, який рухався у зустрічному напрямку, на проїжджій частині однієї з вулиць м.Чернігова.

У процесі конфлікту місцевий житель застосував травматичну зброю, а саме самозарядний пістолет моделі «Вій» калібру 9 мм, з якої здійснив два постріли в потерпілого, в результаті чого спричинив останньому тілесні ушкодження у вигляді непроникаючого поранення м’яких тканин лівої половини грудної клітки, поранення м’яких тканин середньої третини лівого передпліччя.

Попри невизнання своєї вини обвинуваченим, судом повно та об’єктивно оцінено надані стороною обвинувачення докази та, з урахуванням характеристики особи обвинуваченого, призначено покарання, не пов’язане з позбавленням волі.

За інформацією Чернігівської окружної прокуратури

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button