Кримінал

Козелецькі поліцейські оголосили підозру чоловіку за торгівлю наркотиками

Поліцейські ВП № 1 (сел. Козелець) Чернігівського райуправління поліції викрили жителя одного з сіл Козелецької громади, який шахрайським шляхом отримував наркотичні засоби, а потім займався їх розповсюдженням.

Про це повідомляє Поліція Чернігівського району.

Козелецькі поліцейські отримали оперативну інформацію про те, що мешканець одного з сіл Козелецької громади, перебуваючи на програмі «замісної підтримувальної терапії» наркозалежних, не подав заяви до відповідного центру лікування наркозалежних та не отримав від лікаря виписки з медичної документації, однак придбав одночасно в чотирьох медичних закладах пігулки лікарського засобу «МЕТАДОН», які містять у своєму складі наркотичний засіб. Наркотичні засоби чоловік збував з метою особистого збагачення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові двоє чоловіків намагалися викрасти велосипеди

В ході проведення досудового розслідування та оперативно-розшукових заходів правоохоронці двічі задокументували факти збуту наркотичних засобів.

Поліцейські під процесуальним керівництвом Козелецької окружної прокуратури провели санкціонований обшук в помешканні зловмисника, під час якого були виявлені та вилучені речові докази його злочинної діяльності. Все вилучене було направлено на проведення експертних досліджень.

За клопотанням слідчого чоловіку обраний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Слідчий поліції повідомив зловмиснику про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень за частиною 2 статті 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та за частиною 2 статті 308 (викрадення, привласнення, вимагання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів чи заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем) Кримінального Кодексу України.

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років.

Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button