Кримінал

Козелецькі поліцейські вирахували та затримали дачного крадія

На Чернігівщині поліцейські затримали зловмисника, який обікрав дачний будинок мешканця столиці.

До Козелецького відділення поліції звернувся 31-річний мешканець Києва і повідомив, що невідома особа, зламавши замок вхідних дверей до його дачного будинку, винесла звідти телевізор, магнітофон, електроплиту, пилосос та компресор.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

На місце пригоди одразу виїхала слідчо-оперативна група поліції. Прибувши на виклик, поліцейські провели огляд місця скоєння злочину, вилучили речові докази, опитали сусідів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція розшукала чоловіка, який стріляв уночі

Цього ж дня оперативники карного розшуку в результаті проведення низки оперативних заходів вирахували і затримали зловмисника. Ним виявився 30-річний мешканець району. Останній в усьому зізнався та надав правдиві свідчення. Викрадене майно у нього вилучено.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням в житло, інше приміщення або сховище), карається позбавленням  волі  на  строк  від  трьох  до шести років.

Тривають слідчі дії.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. хорошо забошлял полиции, раз так быстро нашли.

    1. Ты пойди забашляй , умник диванный, может и тебя за дачу взятки закроют и меньше станет таких гомос…ков, которые только коментировать умеют с подписью -,,аноним,,

Back to top button