Кримінал

Кримінальні хроніки: зберігання наркотиків, пограбування, крадіжки, шахрайства…

Затримано двох чоловіків із наркотиками

26 квітня по вулиці Горького працівники поліції затримали 32-річного жителя Чернігова, у якого виявили та вилучили фрагмент фольги з порошкоподібною речовиною білого кольору вагою близько 1 грама, а також поліетиленовий пакетик із порошкоподібною речовиною білого кольору вагою приблизно 3 грами. Приблизно о 14-й годині по вулиці Одинцова було затримано 29-річного чернігівця, в якого виявили та спільно зі слідчо-оперативною групою вилучили три пакетики та один тубус із порошкоподібною речовиною білого кольору, два пакетики з подрібненою речовиною рослинного походження. Проводиться перевірка.

Спроба автовикрадення

26 квітня на службу «102» звернувся 68-річний житель Чернігова. Він повідомив, що в період часу з 20:30 по 22:30 невстановлена особа пошкодила замки в дверцятах і замок запалення в його автомобілі «ВАЗ 2113», що знаходився по вулиці Князя Чорного. Слідчо-оперативна група, прибувши на місце події, виявила сліди пальців, а також знайшла мобільний телефон «Samsung» із можливими відбитками пальців. Триває перевірка.

Чернігівця пограбували в Білій Церкві

Удень 25 квітня до Чернігівського відділу поліції із заявою звернувся 71-річний житель Чернігова. Він поскаржився, що вночі 23 квітня біля залізничного вокзалу в місті Біла Церква Київської області троє невідомих чоловіків завдали йому тілесних ушкоджень і заволоділи його сумкою, в якій був одяг і грошові кошти в сумі 20 000 гривень.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження та проводиться перевірка.

Чоловік обікрав співмешканку

Увечері 25 квітня до Чернігівського відділу поліції з заявою звернулась 43-річна жителька Чернігова. Вона просить провести перевірку за фактом зняття грошових коштів у сумі 25 000 гривень із її банківської картки «Приватбанку». Працівниками патрульної поліції міста Чернігова встановлено, що крадіжку скоїв співмешканець заявниці – 51-річний раніше судимий чоловік. Злодій у скоєному зізнався, гроші витратив на власні потреби.

Інтернет-шахраї пограбували чернігівця

Удень 25 квітня до Чернігівського відділу поліції з заявою звернувся 30-річний житель міста. Він просить вжити заходів до невідомих осіб, які шахрайським шляхом під виглядом продажу продуктів харчування через оголошення на сайті olx заволоділи його грошовими коштами в сумі 9 230 гривень, що їх заявник перерахував 15 квітня через касу «Приватбанку» на вказаний злодіями рахунок, але досі товару не отримав. Продавець на телефонні дзвінки не відповідає, грошові кошти не повернув. Працівниками поліції проводиться перевірка.

Автівку чернігівської викладачки облили кислотою

Учора вранці через службу «102» звернулась 26-річна мешканка міста, яка працює викладачем, і повідомила, що в ніч на 25 квітня на неохоронюваній стоянці по проспекту Перемоги було пошкоджено лакофарбове покриття її автомобіля «Ford Fiesta» – на нього вилили рідину невідомого походження, можливо, кислоту. За цим фактом відкрите кримінальне провадження. Триває перевірка.

Ще статті по темі

Back to top button