Кримінал

Кривавий відпочинок на озері: бахмачанин ледь не зарізав чоловіка

Поліція вручила повідомлення про підозру мешканцю Бахмача, який в серпні минулого року завдав тяжке ножове поранення особі під час відпочинку на озері.

В серпні 2020 року на озері поблизу одного з сіл Коропської громади виник конфлікт між відпочивальниками. Один із них схопив ножа і вдарив ним 35-річного місцевого мешканця у живіт. З проникаючим пораненням черевної порожнини і пошкодженням печінки потерпілого госпіталізували.

Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України  (умисне тяжке тілесне ушкодження).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині нетверезий військовий відлупцював патрульних

В ході розслідування співробітники Управління карного розшуку ГУНП в Чернігівській області спільно з коропськими поліцейськими встановили особу зловмисника, допитали всіх свідків правопорушення, провели впізнання та слідчі експерименти.

За результатами проведених заходів поліцейські оголосили про підозру у скоєнні злочину 64-річному мешканцю Бахмача. Підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Нині вирішується питання про обрання запобіжного заходу зловмиснику. Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button