Кримінал

Замовник отримав в око від будівельника, виказавши невдоволення якістю робіт

Вироком Деснянського районного суду м. Чернігова від 04.03.2020 місцевого жителя засуджено за нанесення потерпілому тяжких тілесних ушкоджень (ч. 1 ст. 121 КК України).

Під час судового розгляду встановлено, що обвинувачений за замовленням потерпілого виконував ремонтні роботи в одному з будинків по вул. Доценка в м. Чернігові. 26.01.2018 між ними виник конфлікт з приводу якості виконаних робіт. У ході сварки підрядник умисно наніс замовнику, який був у окулярах, удар у праве око, розбивши скло, внаслідок чого уламки скла залишились в оці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівець побив перехожого біля свого будинку

Обвинувачений у судовому засіданні заперечив свій умисел на вчинення злочину, зазначивши, що саме потерпілий першим напав на нього, і чоловік був просто змушений захищатись, тому й розмахував руками.

Водночас прокурором суду надано беззаперечні докази вини обвинуваченого у пред’явленому йому звинуваченні.

Відтак, вироком суду чоловіка визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України, та призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі. Крім того, судом також задоволено цивільні позови прокурора про відшкодування витрат лікарні на лікування потерпілого та самого потерпілого про відшкодування матеріальної та моральної шкоди на суму понад 110 тисяч гривень.

На даний час вирок суду не набув законної сили.

За інформацією Чернігівської місцевої прокуратури

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button