Кримінал

Ласу до чужих прикрас жінку засуджено до 1 року 6 місяців позбавлення волі

Під процесуальним керівництвом Прилуцької місцевої прокуратури слідчим відділенням Прилуцького ВП ГУНП України у Чернігівській області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом таємного викрадення чужого майна, вчиненого повторно (крадіжка) (ч. 2 ст. 185 КК України).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині поліція та прокуратура розслідують факти хуліганства у дитячому реабілітаційному центрі

Встановлено, що 09.04.2019, близько 10-ї години, перебуваючи за місцем проживання потерпілого, у м. Прилуки Чернігівської області, 36-річна місцева жителька, раніше неодноразово судима за майнові злочини, під час іспитового терміну, маючи умисел на заволодіння чужим майном, із корисливих мотивів, із метою власного збагачення шляхом вільного доступу викрала золотий ланцюжок та золотий хрестик, які належали потерпілому, після чого з місця вчинення злочину зникла, викраденим розпорядилася на власний розсуд, завдавши потерпілому матеріальної шкоди.

Обвинувальний акт відносно особи у суді розглянуто по суті.

Прокурором доведено у суді винуватість місцевої мешканки, якій було висунуто обвинувачення у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 185  КК України.

Суд, погодившись із доводами прокурора, прийшов до переконання, що виправлення обвинуваченої можливе лише під час відбування покарання, пов’язаного з ізоляцією від суспільства.

Зловмисницю засуджено до 1 року 6 місяців позбавлення.

Прокуратура м. Прилуки

Ще статті по темі

Back to top button