Кримінал

Легкоатлетка Ольга Бібік мало не загинула у страшній ДТП (Фото)

Чернігівська легкоатлетка Ольга Бібік 3 квітня потрапила в жахливу аварію. Дівчина разом із своїм хлопцем Сергієм Тагіровим, дружиною брата та 2-річним племінником їхали до Чернігова. Ольга саме поверталась із тренувань у Туреччині. За кермом був Сергій. Спортсменка розповідає, що трасою рухались не швидко – 80 км на годину.

«Назустріч нам у напрямку Києва рухалися помаранчеві «Жигулі». Ця машина зупинилася і вирішила нас пропустити, оскільки водій хотів здійснити розворот через 2 суцільні смуги та їхати в бік Чернігова. Але за 50 метрів водій почав робити розворот… Сергій різко вдарив по гальмах і хотів з’їхати на праву смугу, але «Жигулі» теж з’їхали вправо і ми їх вдарили в правий бік, з’їхали в кювет та врізалися в стовп… Стовп летить над дахом машини, падає, а ми тим часом зносимо дерев’яний паркан і врізаємося в дерево», — ділиться подробицями аварії на своїй сторінці у соцмережі Ольга Бібік.

У результаті ДТП легкоатлетка ушкодила голову та грудну клітку, її хлопець – зламав ніс. Постраждалих небайдужі відвезли до найближчої лікарні – в Козелець. Там Ользі зашили голову. Племіннику та його мамі, які були на задньому сидінні, пощастило більше – вони відбулися переляком. Машина ж розтрощена вщент.

Як з’ясувалося пізніше, за кермом «Жигулів» перебував глухонімий чоловік, до того ще й у стані алкогольного сп’яніння. Аналізи показали в його крові 2 проміле алкоголю.

Ольга Бібік переконана: народилась у сорочці та вважатиме 3 квітня другим днем народження. Наразі легкоатлетка скаржиться на сильний головний біль і погане самопочуття. Надалі її чекає обстеження в лікарні. Утім, дівчина сподівається, що зможе швидко відновитися після аварії та повернутися до тренувань.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button