Кримінал

«Львівський запах»: у Прилуках невідомі викинули тонни сміття

До Прилуцького відділу поліції 15 січня звернувся 44-річний житель Прилук. Він повідомив, що в місті Прилуки по вулиці Дружби Народів біля колишньої бази «ПМК-237» в районі залізничного переїзду виявлено викиди твердих побутових відходів.

Про це ЧЕline повідомило власне джерело.

Виїздом слідчого-оперативної групи було встановлено, що в період часу з 6 січня по 15-те невідомі особи на вже приватну територію колишнього ПМК-237, що належить 37-річному мешканцю міста Прилуки, на вантажних автомобілях відвантажили побутове сміття (купа сміття приблизно завдовжки 30 метрів, завширшки 6 метрів, заввишки 2,5 метра). На цій території є стоянка, а також розміщено два великі приміщення.

Охорона на цій території відсутня. При огляді сміття було знайдено товарні чеки, в яких була зазначена адреса – місто Львів.

У ході телефонної розмови з власником території останній повідомив, що це сміття привезли на територію на кілька днів і надалі сміття буде прибрано з території.

Із місця події вилучено: фрагменти документів. В усній формі власник повідомив, що до нього звернулись представники фірми з міста Києва та попрохали залишити на його території вантажні автомобілі, які були в несправному стані, але 15 січня на цій території було виявлено викинуте сміття та відсутні вантажні автомобілі.

За даним фактом працівниками поліції відкрите кримінальне провадження. Проводиться перевірка.

Ще статті по темі

Back to top button