Кримінал

Майже через 4 роки суд поставив крапку у справі трьох грабіжників, що катували гарячою праскою фермера з Чернігівщини   

Трьох чоловіків, які здійснили розбійний напад на жителя Чернігівщини, засудили до 10 та 11 років позбавлення волі.

Про це  повідомляє пресслужба Чернігівської обласної прокуратури.

У грудні 2019 року троє жителів Чернігівського району проникли до приватного будинку та вчинили розбійний напад на власника фермерського господарства на території Чернігівського району. Чоловіка били по тулубу та голові, а також катували за допомогою увімкненої праски. Все задля незаконної наживи.

Обвинувачені заволоділи майном потерпілого на суму близько 85 тисяч гривень,  зокрема викрали мисливську зброю, патрони, документи на транспортні засоби та нерухоме майно.

Крім того, під час обшуку за місцем тимчасового проживання одного з нападників працівники поліції виявили вогнепальну зброю та боєприпаси до неї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині знешкодили бойову частину ворожого «шахеда», який виявили неподалік житлового масиву (Відео)

Судовий розгляд у справі зловмисників тривав з серпня 2020 року та налічував майже 130 засідань. Сторона захисту активно чинила опір дослідженню доказів обвинувачення. Самі обвинувачені грубо порушували порядок в залі суду. Затягуванню процесу сприяли і численні нез’явлення до суду захисників та заявлення клопотань про відвід суддів та прокурора.

Проте за результатами судового розгляду усіх обвинувачених визнано винними, одному з них призначено покарання у виді 11 років позбавлення волі, іншим – 10 років з конфіскацією усього належного їм майна.

До набрання вироком законної сили чоловіки перебуватимуть під вартою.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button