Кримінал

На Чернігівщині батька-вбивцю посадили на 13 років

На Чернігівщині суд засудив до 13 років позбавлення волі батька за вбивство своєї малолітньої дитини та замах на вбивство співмешканки.

Колегія суддів апеляційного суду області скасувала вирок Чернігівського районного суду, яким у квітні 2016 року жителя Менського району визнано винуватим у закінченому замаху на умисне вбивство своєї співмешканки та вбивстві власної малолітньої дитини, – пише УНН.

Так, у листопаді 2015 року обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння з метою вбивства співмешканки облив її бензином та підпалив.

Однак не довів злочинний намір до кінця, оскільки потерпіла погасила вогонь. Внаслідок таких дій жінка отримала легкі тілесні ушкодження, що спричинили короткочасний розлад здоров’я.

Через спричинену пожежу малолітній син обвинуваченого, 2013 року народження, отримав тяжкі тілесні ушкодження, від яких у лікарні помер.

Суд першої інстанції засудив зловмисника за сукупністю злочинів до 10 років позбавлення волі.

Апеляційний суд, перекваліфікувавши дії обвинуваченого на вбивство малолітньої дитини, вчинене з особливою жорстокістю, засудив його до 13 років позбавлення волі.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button