Кримінал

Мінус 84 тисячі: житель Чернігівщини повівся на дешеву ціну пального від шахраїв

Поліція Чернігівщини закликає громадян сплачувати за товар тільки після його отримання.
Поліцейські застерігають мешканців Чернігівщини від шахраїв, які пропонують купити пальне значно дешевше від ринкових цін і вимагають одразу перерахувати всю суму за неіснуючий товар.

Учора до поліції звернувся 53-річний чернігівець, який розповів, що йому зателефонував незнайомець і запропонував придбати дизельне пальне з великою знижкою. Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

Чоловік погодився та того ж дня перерахував на невідомі мобільні номери, які вказав незнайомець, нібито «оплату за пальне» на загальну суму 84 000 гривень. Після цього зв’язок із «продавцем» обірвався. Нині поліцейські розшукують причетного до шахрайських дій у рамках кримінального провадження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція застерігає громадян від шахраїв, що видають себе за працівників банку

Поліція закликає громадян не робити передоплату за товар чи послугу наперед, якщо плануєте придбати товар у неперевіреного продавця. В протилежному випадку після отримання грошей шахрай перестане виходити на зв’язок із вами.

Щоб не потрапити на гачок шахраїв, розраховуйтеся за товар лише тоді, як отримаєте й особисто оглянете його. Особливу недовіру мають викликати надміру привабливі пропозиції від незнайомців.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button