Кримінал

Мрія понад усе: у Прилуках молодик викрав мопед

У Прилуках поліція оперативно знайшла чоловіка, який вночі 14 серпня викрав мопед «Хонда» з прибудинкової території.

Про зникнення транспортного засобу разом із господарськими інструментами прилучанин повідомив поліцію о пів на другу годину ночі. У ході проведення слідчо-розшукових заходів поліцейські встановили особу крадія. Ним виявився 24-річний парубок, який приїхав до родичів у гості. Молодий чоловік давно мріяв про мопед, тому він не втримався, коли вночі побачив на вулиці припаркований транспортний засіб.

От тільки покататися на ньому не встиг. Власник мопеда доволі швидко повідомив поліцію про зникнення мопеду, а тому оперативники Прилуцького відділу поліції одразу вирахували ймовірного злочинця. Відкрито кримінальне провадження за статтею 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років. Крадія затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Мопед та господарський інструмент поліція передала справжньому власнику.

Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button