Кримінал

На блокпосту під Черніговом у чоловіка виявили наркотики

На одному з блокпостів, що ведуть з міста Чернігова, гвардійці зупинили автомобіль для перевірки документів. Упродовж спілкування з військовослужбовцями відбулось спрацювання службової собаки. Під час проведення поверхневого огляду, у присутності свідків, правоохоронці виявили у громадянина згорток з речовиною зеленого кольору рослинного походження кольору, схожою на наркотичну приблизною вагою 200 грамів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відправив незнайомцю понад 200 тисяч гривень за неіснуючий автомобіль: чернігівець потрапив на гачок шахраїв

На іншому блокпості гвардійці зупинили маршрутний автобус для перевірки документів у пасажирів. Під час огляду службова собака зреагувала на речі одного з пасажирів. У присутності свідків правоохоронці виявили у внутрішній кишені куртки затриманого виявили пакетик з білою кристалічною речовиною, схожою на наркотичну.

При подібних обставинах було затримано ще чотири особи з ймовірними наркотичними речовинами.В усіх випадках на місця подій було викликано слідчо-оперативні групи, яким передали затриманих для подальшого з’ясування обставин за підозрою у порушенні статті 309 ККУ.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: ВЧ 3082

Ще статті по темі

Back to top button