Кримінал

На Чернігівщині 20-річний хлопець пограбував магазин

Прилуцькою окружною прокуратурою, за наслідками досудового розслідування,  скеровано до суду  обвинувальний акт  відносно жителя Прилуцького району, який у листопаді 2021 рокувчинив крадіжку майна з приміщення одного з магазинів на території м. Прилуки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 ударів ножем: на Чернігівщині донька жорстоко вбила власного батька

Як встановленоорганами  досудового  розслідування, в середині  листопада 2021 року підозрюваний, 2001 р.н., який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів, в нічний час, в м. Прилуки проник  до приміщення магазину, звідки викрав товарно – матеріальних цінностей на загальну суму близько 6 тис. грн.Після вчинення кримінального правопорушення вказану особу було затримано в порядку ст. 208 КПК України, та в подальшому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під варту.

Наразі обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 185 ч.3 КК України, направлено до суду для розгляду по суті.

Довідково: санкція  ч.3 ст. 185КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років позбавлення волі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прилуцька окружна прокуратура

Ще статті по темі

Back to top button