Кримінал

На Чернігівщині батько систематично лупцював свою доньку

Прилуцькою місцевою прокуратурою, за наслідками досудового розслідування,  скеровано до суду  обвинувальний акт  відносно жителя Прилуцького району, який  періодично наносив тілесні ушкодження своїй неповнолітній доньці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Криваве Купало: у селі на Чернігівщині чоловік побив дитину через сусідські війни (Відео)

Як встановлено органами досудового розслідування, 46-річний мешканець Прилуцького району на ґрунті раптово виниклих особистих неприязних відносин до своєї неповнолітньої доньки, наніс їй удар ногою в область правої частини тулуба. Після цього, продовжуючи свої умисні протиправні дії, спрямовані на заподіяння доньці тілесних ушкоджень,  сів зверху на доньку та, взявши до рук металевий розкладний ніж, декілька раз провів ним по правій скроні потерпілої.

Пізніше, між обвинуваченим та його неповнолітньою донькою за місцем спільного проживання знову відбулася сварка, в ході якої поштовхом у плече чоловік повалив доньку на ліжко, після чого з метою унеможливити подальший опір останньої, коліном притиснув зап’ястя доньки до ліжка, в результаті чого дівчинка відчула різкий біль. Однак, батько,  продовжуючи свої умисні дії, незважаючи на слова доньки про те, що їй боляче, почав завдавати їй удари долонями обох рук по обличчю, чим завдав їй фізичного болю та наніс їй легкі тілесні ушкодження, що спричинили короткочасний розлад здоров’я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-депутата з Чернігова викрито у домашньому насильстві (Відео)

Наразі обвинувальний акт у кримінальному провадженні направлено до суду для розгляду по суті.

Довідково: санкція  ч. 2 ст. 125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров’я) передбачає покарання у т.ч. у вигляді арешту на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк двох років.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

За інформацією Прилуцької місцевої прокуратури

Ще статті по темі

Back to top button