Кримінал

На Чернігівщині чоловік намагався викрасти у рятувальників пальне (Фото)

Оперативники Ніжинського відділу поліції затримали чоловіка, який проник до пожежної частини з метою крадіжки пального та завдав тілесних ушкоджень черговому, що намагався його зупинити.

Повідомлення про злочин надійшло до поліції зранку 23 грудня від старости одного із сіл Ніжинського району. Заявник розповів, що чоловік приїхав на місце злочину легковиком ВАЗ 2101. Він проник у приміщення і почав зливати у каністри бензин зі службового автомобіля.

На шум зреагував черговий пожежний, який вибіг та спробував зупинити непроханого гостя. У відповідь той наніс вогнеборцю кілька ударів металевим ломом, принесеним із собою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівець намагався вкрасти маленьку дівчинку

Після цього нападник, так і не забравши здобич, вирішив мерщій тікати. Однак поліцейські сектору кримінальної поліції з Ніжина за отриманими прикметами яскравої автівки швидко вирахували напрямок її руху. Чоловік тікав до сусіднього, Куликівського району.

Під час обшуку у 26-річного чоловіка поліція вилучила знаряддя злочину – металевий лом та автомобіль.

Чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Триває розслідування у рамках провадження, відкритого за ч. 3 ст. 15, ч. 3 ст. 186 КК України (закінчений замах на грабіж, поєднаний з проникненням у приміщення). Винній особі загрожує до восьми років позбавлення волі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button