Кримінал

На Чернігівщині чоловік вбив власного 12-річного сина

Деснянський районний суд м. Чернігова 29 вересня 2020 року задовольнив клопотання прокурора Чернігівської місцевої прокуратури про продовження строку тримання під вартою підозрюваному в умисному вбивстві свого 12-річного сина.

Погодившись із доводами органу досудового розслідування та прокуратури, дію виняткового запобіжного заходу у виді тримання під вартою продовжено ще на 1 місяць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 34-річний чоловік пограбував жінку у центрі Чернігова

Нагадаємо, мешканець м. Прилуки підозрюється у тому, що 02 серпня, знаходячись поблизу лісосмуги, розташованої неподалік с. Скорінець Чернігівського району, заподіяв власному 12-річному сину не менше 50 ударів ножем в область спини та грудної клітки, що призвело до смерті дитини. Безпосередньо після вчинення кримінального правопорушення чоловіка було затримано у порядку ст. 208 КПК України. Ухвалою суду від 04 серпня 2020 року стосовно нього обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 2 місяці.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Довідково: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Чернігівська місцева прокуратура

Ще статті по темі

Back to top button