Кримінал

На Чернігівщині чоловік викрав з магазину скриньку для пожертв

У Новгород-Сіверському поліцейські оперативно встановили особу та затримали 27-річного місцевого жителя, який в одному з магазинів міста відкрито заволодів скринькою для збирання благодійної допомоги на лікування дитини.

Вчора до чергової частини Новгород-Сіверської поліції звернулась продавець місцевого магазину і повідомила, що невідомий чоловік відкрито заволодів скринькою для пожертв. Гроші в ній призначалися для лікування тяжкохворої дитини. Небайдужі містяни вже встигли назбирати близько півтисячі гривень.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Чернігівської області.

За викликом на місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці опитали працівницю магазину та свідків події, встановили прикмети зловмисника і напрямок його втечі. Завдяки злагодженій роботі поліцейських пошуки грабіжника були нетривалими. Вже за кілька годин оперативники поліції виявили і затримали втікача.

Підозрюваним виявився 27-річнимй місцевий мешканець. Він в усьому зізнався та надав правдиві свідчення. Частину грошей вилучено.

Наразі поліцією відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж), карається позбавленням волі на строк до 4 років.

Слідство триває.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Нажаль закон лише для бідних. Тих ,хто краде мільйони не затримують

Back to top button