Кримінал

На Чернігівщині чоловік забив до смерті знайомого під час розпиття спиртних напоїв

За процесуального керівництва прокурорів Козелецької окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно мешканця Чернігівського району за фактом умисного вбивства свого знайомого.

За даними слідства, в жовтні 2022 року 48-річний мешканець одного з сіл Куликівської селищної територіальної громади Чернігівського району, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, під час розпиття спиртних напоїв зі своїм односельцем, через малозначний привід у процесі виниклого між ними конфлікту, завдав йому не менше як сім ударів молотком, чотири удари ножем і 20 ударів кулаками по голові, тулубу, верхніх і нижніх кінцівках. Такі дії призвели до травматичного шоку та смерті потерпілого.

У разі доведення винуватості обвинуваченого у суді останньому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 15 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За інформацією Козелецької окружної прокуратури

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button