Кримінал

На Чернігівщині чоловік забив свого товариша по чарці поліном

Срібнянським відділом Прилуцької місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, досудове розслідування у якому проводиться слідчим відділом Срібнянського відділення поліції, за фактом умисного вбивства, відповідальність за яке передбачено ч.1 ст.115 КК України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині чоловік зґвалтував 10-річну дитину

Проведеними слідчими діями на даний час встановлено, що 27.02.2020 під час спільного розпивання алкогольних напоїв, між двома мешканцями одного з населених пунктів Срібнянського району виникла сварка. Оскільки обидва чоловіки перебували в стані сильного алкогольного сп’яніння, один з них для вирішення суперечки використав дерев’яне поліно, яким наніс опоненту не менше 8 ударів по голові. Від отриманої відкритої черепно-мозкової травми потерпілий помер на місці події.

На даний час відносно підозрюваного у вчиненні умисного вбивства обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. У провадженні продовжують проводитись слідчі дії, спрямовані на з’ясування усіх обставин вчиненого кримінального правопорушення.

Довідково: санкція ч.1 ст.115 КК України «Умисне вбивство» передбачає безальтернативне покарання в вигляді позбавлення волі терміном від 7 до 15 років.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

За інформацією Прилуцької місцевої прокуратури

Ще статті по темі

Back to top button