Кримінал

На Чернігівщині чоловік зарізав свого знайомого

Оперативники Ніжинського району спільно зі співробітниками управління карного розшуку обласної поліції затримали 44-річного мешканця Борзни, який в ході конфлікту на ґрунті неприязних відносин вбив ножем свого знайомого.

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

Інформація про виявлення тіла чоловіка надійшла до поліції вдень 16 серпня. За викликом негайно виїхали слідчо-оперативна група відділення №3 (м. Борзна) Ніжинського райуправління поліції, оперативники управління карного розшуку та відділу кримінальної поліції Ніжинщини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стала відома назва фонду, що займався продажем авто, ввезених під виглядом гуманітарної допомоги

Поліцейські встановили, що між чоловіками виник конфлікт, і в ході сварки зловмисник вдарив свого товариша кухонним ножем. Від отриманих тілесних ушкоджень 62-річний борзнянець помер на місці події.

Підозрюваного затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Поліцейські вилучили низку речових доказів, які направлено на проведення експертних досліджень.

Слідчий поліції розпочав кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строк від 7 до 15 років.

Досудове розслідування триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button