Кримінал

На Чернігівщині депутати виділили землю своїм дітям

Прокуратурою в суді доведено винуватість двох депутатів сільської ради Городнянського району у вчиненні правопорушень, пов’язаних із корупцією. У суді прокурором доведено, що посадовці, які є подружжям, не повідомили про реальний конфлікт інтересів та на сесії сільської ради взяли участь у голосуванні за питання порядку денного, яким двом неповнолітнім дітям депутатів надано дозволи на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо передачі у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства загальною площею 4 га.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Атрошенка є 5 хвилин для судового засідання

Таким чином, у осіб, уповноважених на виконання функцій місцевого самоврядування, виник реальний конфлікт інтересів, що вплинуло на об’єктивність та неупередженість прийнятих рішень. Судом на посадових осіб накладено адміністративні стягнення у виді штрафу в розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (3400 грн) кожному.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

Ще статті по темі

Один коментар

  1. А ближні села хотіли б перевірити ? Наприклад , с. Анисів ? Голова така собі сільська….Але корупційні схеми солідно розробила….

Back to top button