Кримінал

На Чернігівщині двоє неповнолітніх вкрали мопед у сусідньому селі

Житель Срібнянщини сподівався знайти свого двоколісного коня власними силами, але тільки після звернення по допомогу до поліції зміг повернути мопед.

29 квітня до поліції звернувся житель Срібнянського району з повідомленням, що ще 19 квітня невідома особа заволоділа його мопедом марки «Альфа», який знаходився у дворі за місцем мешкання.

Власник спочатку намагався самостійно проводити пошуки викраденого, переконуючи себе, що, мовляв, такою «дрібницею» поліція не стане займатися, а якщо й буде, то навряд чи з якимось позитивним результатом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У коропчанина з гаража вкрали мопед

Але після марних пошуків чоловік таки вирішив звернутися до правоохоронців. Опитавши господаря, оперативники здобули масу корисної інформації. Під час проведення оперативно-розшукових заходів кримінальна поліція встановила, що заволодіння транспортом скоїли двоє неповнолітніх мешканців сусіднього села, у яких мопед вилучено.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 Кримінального кодекс у України (незаконне заволодіння транспортним засобом) — карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Триває досудове розслідування.

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button