Кримінал

На Чернігівщині фельдшер військової частини торгував наркотиками

25 травня Деснянським районним судом м. Чернігова за публічного обвинувачення військової прокуратури Чернігівського гарнізону Центрального регіону України завершено судовий розгляд за обвинуваченням старшого сержанта ЗСУ, фельдшера медичного пункту однієї з військових частин, дислокованої на Чернігівщині.

Встановлено, що вказаний медичний працівник військової частини у березні 2020 неодноразово здійснював закупку та продаж з корисливих мотивів цивільному в м. Чернігові особливо небезпечного наркотичного засобу, — канабіс, але під час останньої оборудки зловмисник був затриманий правоохоронцями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині засуджено торговця наркотиками

В ході санкціонованого судом обшуку, проведеного за місцем мешкання затриманого військовослужбовця, виявлено інші наркотичні засоби та предмети, спеціально пристосовані для вживання наркотиків.

Суд прийняв до уваги докази військової прокуратури та визнав обвинуваченого винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України. Фельдшера — наркоторгівця засуджено до 6 місяців арешту з утриманням на гауптвахті Чернігівського зонального відділу ВСП.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

Ще статті по темі

Back to top button