Кримінал

На Чернігівщині інспектор СІЗО торгував наркотиками

За процесуального керівництва прокурорів Чернігівської обласної прокуратури слідчими четвертого слідчого відділу (з дислокацією у  м. Чернігові) Територіального управління ДБР, розташованого у місті Києві, повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання та збут наркотичних засобів та психотропних речовин) інспектора внутрішньої служби Державної установи «Чернігівський слідчий ізолятор».

Досудовим розслідуванням установлено, що службовець отримавши від невідомої особи наркотичні засоби, обіг яких заборонено – метадон та канабіс, приніс їх до слідчого ізолятора та зробив там «закладку».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Корюківському районі поліція та рибінспекція викрили осіб, які електроловом наловили риби на 53 тисячі гривень (Фото)

Продовжуючи злочинний умисел, привів до цього місця одного із утримуваних, який усе попередньо замовив, та вказав на схованку. Одразу після того, як речовини були забрані, обох було затримано.

До суду скеровано клопотання про обрання вже колишньому інспектору запобіжного засобу у вигляді домашнього арешту.

В ході подальшого досудового розслідування буде надано правову оцінку діям й інших причетних осіб.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

Ще статті по темі

Back to top button