Кримінал

На Чернігівщині молодик підпалив сарай односельчанці

Талалаївським відділенням поліції Прилуцького ВП ГУНП у Чернігівській області відкрито кримінальне провадження за фактом підпалу сараю в господарстві жительки одного з сіл Талалаївського району.

Надвечір 29 травня до Талалаївського відділення поліції звернулась 52-річна жителька одного з сіл району із заявою про загорання її сараю. Сарай побудований з ракушняка та дерева, в ньому зберігалися дрова та сіно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Чернігова підпалили будинок

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції. В результаті проведення перевірки правоохоронці з’ясували, що пожежа має ознаки кримінального правопорушення і виникла внаслідок підпалу. Надалі поліцейські встановили, що до правопорушення причетний 27-річний односелець потерпілої. Чоловік зізнався у скоєному та надав правдиві свідчення.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна) – карається позбавленням волі на строк від трьох до десяти років.

Триває досудове розслідування.

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button