Кримінал

На Чернігівщині на власній дачі жінка вирощувала коноплі

Прилуцькою місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт щодо мешканки Прилуцького району, яка обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 310 (незаконне вирощування конопель у кількості 50 і більше рослин).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Борзнянському районі викрили власника високотехнологічної теплиці з коноплями

Встановлено, що зазначене кримінальне правопорушення скоєно на території одного з сіл Прилуцького району. Громадянка на власній дачі на присадибній ділянці серед посаджених раніше культурних рослин незаконно вирощувала рослини роду коноплі в кількості 98 рослин. Вказані рослини жінка вирощувала шляхом культивування останніх. У вересні 2019 року з дозволу суду вказані рослини були виявлені, вилучені та скеровані для визначення вмісту в них психоактивних речовин. Після зазначених дій особа з місця проживання зникла та перебувала по серпень 2020 у розшуку. Після встановлення місцезнаходження обвинуваченої, останній обрано запобіжний захід із метою забезпечення належної процесуальної поведінки.

Відтак, за вчинене кримінальне правопорушення особі загрожує безальтернативне покарання від 3 до 7 років позбавлення волі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button