Кримінал

У Борзнянському районі викрили власника високотехнологічної теплиці з коноплями

В Борзнянському районі поліція викрила власника високотехнологічної теплиці з елітною коноплею та галюциногенними грибами вартістю в мільйон гривень за цінами «чорного» ринку.

Під час перевірки оперативної інформації про вирощування жителем одного з сіл нарковмісних рослин поліцейські Борзнянського відділення поліції ГУНП в Чернігівській області під процесуальним керівництвом Борзнянського відділу місцевої прокуратури спільно з працівниками управління протидії наркозлочинності ГУНП виявили в господарстві громадянина цілу плантацію добре доглянутої коноплі. В ході санкціонованого обшуку поліція задокументувала майже 1000 рослин та вилучила більше десяти кілограмів висушеної маріхуани.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У сіверянина виявили плантацію конопель

Добре доглянуті коноплі вирощувалися методом крапельного зрошення, власник посіву підтримував особливий мікроклімат посівів та цілодобово освітлював плантацію.

Також наркофермер у лотках і банках вирощував кілька кіло екзотичних як для Чернігівщини галюциногенних грибів. За цінами «чорного» ринку вартість наркотичного зілля оцінюється в мільйон гривень.

Поліція вилучила зразки рослин та обладнання й направила їх на експертизу.

konopla_borzna konopla_borzna_2 konopla_borzna_4

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button