Кримінал

На Чернігівщині наркоторговця засуджено до 6 років ув’язнення

Прилуцькою місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні відносно місцевого жителя, який займався збутом психотропних речовин на території м. Прилуки.

Як встановлено в судовому засіданні, обвинувачений, 1985 р.н., який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини, 22.12.2018 поблизу будинку №60 по вул. Юрія Коптєва в м. Прилуки, збув особі, яка була залучена в якості покупця для проведення оперативної закупки, за грошові кошти в сумі 300 грн., згорток з психотропною речовиною – PVP(1-феніл-2-піролідин-1-іл-пентан-1-он).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові прикрили нарколабораторію із товаром на суму понад 110 мільйонів гривень (Фото)

Крім того, 05.02.2019 у дворі багатоповерхового будинку №60 по вул. Юрія Коптєва в м. Прилуки, повторно збув особі, яка була залучена в якості покупця для проведення оперативної закупки, за грошові кошти в сумі 300 грн., згорток з психотропною речовиною – PVP(1-феніл-2-піролідин-1-іл-пентан-1-он). Того ж дня під час проведення санкціонованого обшуку салону автомобіля під керуванням обвинуваченого було виявлено паперові згортки з психотропною речовиною, які останній зберігав з метою збуту.

Прокурором у суді надано беззаперечні докази, за сукупністю яких вина обвинуваченого у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 207 КК України (незаконне придбання, збут та незаконне зберігання з метою збуту психотропних речовин, вчинених повторно та особою, яка раніше вчинила злочин, передбачений ст. 309 КК України), визнано судом доведеною. Вироком Прилуцького міськрайонного суду від 02.03.2020 обвинуваченого визнано винним, та призначено покарання у виді 6 років 2 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна окрім житла. Запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до вступу вироку у законну силу залишено без змін.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

За інформацією Прилуцької місцевої прокуратури

Ще статті по темі

Back to top button