Кримінал

На Чернігівщині нетверезий водій пропонував хабар поліцейським

29 лютого поліцейські ВП №4 Ніжинського райуправління поліції (м. Носівка) під час патрулювання міста зупинили автомобіль «Honda CR-V», водій якого мав явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє поліція Ніжинського району.

Чоловік відмовився від проходження тесту за допомогою приладу «Drager» та медичного огляду. Натомість нетверезий кермувальник запропонував поліцейським неправомірну вигоду у розмірі 10000 грн за нескладення на нього матеріалів. Зловмисник обіцяв перевести гроші на банківську картку поліцейського. З даного приводу на місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції та задокументувала правопорушника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переплатив за генератори понад 5 мільйонів гривень: на Чернігівщині судитимуть керівника КП

За даним фактом слідчий поліції відкрив кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено до 4 років позбавлення волі.

Стосовно правопорушника поліцейські також склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого виду сп’яніння).

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button