Кримінал

На Чернігівщині оголосили підозру 55-річному чоловіку, який убив старшого брата металевим ломом 

19 жовтня в приватному будинку в селищі Куликівка Чернігівського району виявили тіло чоловіка з травмами, що вказували на насильницьку смерть. Поліцейські Чернігівського району спільно з колегами з управління карного розшуку обласної поліції встановили, що до вбивства 62-річного чоловіка може бути причетний його молодший брат, 55-річний мешканця селища Куликівка. Наразі його затримано та оголошено підозру.

Про це повідомляє поліція Чернігівської області. 

Правоохоронцям стало відомо, що в будинку між рідними братами виник конфлікт на ґрунті розпиття спиртних напоїв, унаслідок чого молодший брат кілька разів вдарив в обличчя старшого металевим ломом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині загорілася автівка, припаркована біля будинку 

Зловмисник хотів заплутати слідство та намагався переконати поліцейських у своїй непричетності до вбивства. Однак вилучені речові докази та зібрані в ході оперативної роботи свідчення вказували на протилежне.

Поліцейські затримали підозрюваного в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернігівської окружної прокуратури оголосили зловмиснику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 15 років.

Досудове розслідування триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button