Кримінал

На Чернігівщині під час нересту браконьєри наловили риби на понад 64 тисячі гривень (Фото)

17 та 18 квітня 2024 року Чернігівський рибоохоронний патруль під час рибоохоронних рейдів на водоймах Прилуцького та Новгород-Сіверського районів викрив два грубі порушення Правил рибальства.

Про це повідомляє патруль на своїй сторінці у Фейсбуці.

Так, 17 квітня на ставку поблизу смт Срібне виявлено двох жителів м. Прилуки, які за допомогою заборонених знарядь лову – 2 од. сіток поріжних виловили 16 екз. риби: плітка звичайна – 15 екз. та карась сріблястий – 1 екз. Збитки, завдані рибному господарству України, становили 25 041 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівця, який пограбував дитину, засуджено до 7 років ув’язнення

18 квітня на р. Десна поблизу с. Мезин Понорницької громади мешканець с. Деснянське в протиправний спосіб за допомогою 2 од. сіток простих, незаконно виловив 24 екз. риби: карась сріблястий 11 екз., плоскирка – 8 екз., плітка звичайна – 2 екз. та по 1 екз. ляща, синця звичайного і окунь звичайного. Завдано збитків у розмірі 39 423 грн.

На порушників складено адміністративні протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ будуть направлені до Новгород-Сіверського районного та Прилуцького міськрайонного судів для винесення рішення про притягнення винних осіб до відповідальності. Водні біоресурси та заборонені знаряддя лову вилучено.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button