Кримінал

На Чернігівщині поліцейські розкрили смертельну ДТП, учасник якої втік з місця інциденту

Трагічна подія сталася наприкінці січня нинішнього року на околиці Чернігова. Зараз же, попри складнощі періоду після деокупації Чернігівщини, поліцейські встановили особу водія-втікача. 48-річний чоловік визнав свою причетність до загибелі велосипедиста.

Поліція отримала повідомлення про виявлення трупа людини середнього віку вранці 24 січня. Картина місця події переконливо вказувала на дорожньо-транспортну пригоду, внаслідок якої велосипедист загинув. Другий учасник інциденту втік з місця аварії.

Невдовзі правоохоронці з’ясували особу потерпілого – 42-річного мешканця приміського села. Виявляється, напередодні пізно уверечі чоловік велосипедом поїхав у справі до знайомого, який мешкає на краю Чернігова, та додому вже не повернувся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові оперативники управління карного розшуку вилучили з обігу незаконну зброю

Поліцейські провели низку оперативних заходів та з’ясували, що до загибелі велосипедиста у ДТП може бути причетним водій легковика зеленого кольору. Автівка належить киянину, проте фактично нею користується мешканець Чернігівського району.

Подальшу роботу з розкриття цього злочину поліцейським довелося тимчасово призупинити через інтенсивні бойові дії на території області. Тепер же, після вигнання російських окупантів з Чернігівщини, оперативники карного розшуку поліції відшукали ймовірного водія-втікача. 48-річний раніше судимий чоловік визнав свою причетність до смертельної ДТП і надав правдиві свідчення.

Наразі слідчі з розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Чернігівської області готують повідомлення громадянину про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років, з можливим позбавленням права керувати транспортом ще на три роки.

Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button