Кримінал

Нецензурна лайка коштувала життя: різанина на Прилуччині

20 серпня десь о пів на четверту ранку до чергової частини Прилуцького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що поряд із магазином неподалік «Заводу пластмас» під деревом лежить невідомий чоловік без ознак життя та з видимими тілесними ушкодженнями.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Руслан Крахмілець.

На місце події прибула слідчо-оперативна група в повному складі на чолі з керівництвом Прилуцького відділу поліції. За вказаною адресою поліцейські виявили труп 47-річного місцевого жителя з множинними синцями по всій голові.

Правоохоронці одразу розпочали оперативно-розшукові заходи з встановлення особи, причетної до скоєння злочину. Оглядом місця події було виявлено сліди та речові докази злочину, які скерували на експертизу. Оперативники провели подворові обходи сусідніх господарств, опитали всіх можливих свідків і встановили коло знайомих загиблого.

У ході такого комплексу заходів і в результаті злагоджених професійних дій поліцейських було встановлено, що тілесних ушкоджень потерпілому завдав випадковий 27-річний перехожий. Молодик ніде не працює та жодного разу не потрапляв в поле зору правоохоронців. Підозрюваний у скоєному зізнався та надав правдиві свідчення. За його словами, 19 серпня у вечірній час він вийшов із магазину та пішов у бік домівки. До нього підійшов невідомий і почав ображати його нецензурними словами. Між нетверезими чоловіками виникла сварка, а потім і бійка, в ході якої підозрюваний завдав кілька ударів кулаками по голові потерпілому. Після чого продовжив свій шлях додому, а постраждалий залишився на місці події.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілому). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Підозрюваного в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Триває досудове розслідування.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button