Кримінал

На Чернігівщині поліцейський скоїв ДТП ід час конвоювання особи до суду

Прокурором Чернігівської обласної прокуратури погоджено підозру  стосовно поліцейського одного з районних відділів поліції Чернігівської області у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 КК України — порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілим середньої тяжкості тілесні ушкодження.

Правоохоронець у червні минулого року, керуючи службовим автомобілем під час конвоювання арештованої особи до суду, порушив Правила дорожнього руху, не переконавшись у безпечності маневру, здійснив виїзд на зустрічну смугу руху, де здійснив лобове зіткнення з іншим транспортним засобом, який мав перевагу в русі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У квартирі керівника чернігівського «Водоканалу» проводили обшуки

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди двоє поліцейських, котрі перебували в конвойному автомобілі, отримали середньої тяжкості тілесні ушкодження.

Наразі досудове розслідування триває.

Примітка. Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не можу бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

Ще статті по темі

Back to top button