Кримінал

На Чернігівщині поліція не доїхала на виклик про домашнє насильство, що закінчилося вбивством, бо не знайшла адреси

Поліцейські розпочали кримінальне провадження за фактом вбивства 32-річної мешканки села Кладьківка Чернігівського району. Підозрюваного в убивстві оголошено у загальнодержавний розшук. А для перевірки дій поліцейських призначено службове розслідування.

13 листопада близько 20-ї години на лінію 102 зателефонувала дитина і сказала, що тато б’є маму. При цьому повідомила, що в будинку є ще діти і назвала адресу – вулиця Щорса, 31 . На уточнюючі запитання оператора дитина не відповіла та поклала трубку. На місце події негайно виїхала група реагування патрульної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селі на Чернігівщині пенсіонер застрелився наганом 1931 року

Поліцейські кілька разів передзвонювали на мобільний телефон, із якого надійшов виклик на «102», адже вулиці з такою назвою у селі не існує. Також у населеному пункті переважно відсутні таблички з назвами вулиць, що ускладнювало пошук.

Щоби дізнатися актуальну адресу, з якої надійшов виклик, або перевірити багатодітні сім’ї в селі, поліція звернулася до місцевих мешканців. Поліцейські зайшли до трьох осель, де в цей час горіло світло. Всі громадяни, до яких вони зверталися, сказали, що такої адреси у селі не знають і не змогли підказати, де мешкає багатодітна сім’я. У рамках службового розслідування ця інформація була перевірена і підтверджена.

Згодом, о 1.35 ночі, до поліції надійшов дзвінок від мешканця села, який повідомив, що його сусід вбив свою співмешканку. Поліцейські, які прибули на місце події, виявили в будинку тіло жінки з тілесними ушкодженнями голови та тулуба.

У скоєному обґрунтовано підозрюється співмешканець загиблої – Сергій Анатолійович Хаустов, 1977 року народження. Поліція заочно повідомила йому про підозру у вбивстві та оголосила його у загальнодержавний розшук.

xaustov

Поліція закликає всіх небайдужих громадян: якщо ви маєте будь-яку інформацію про розшукуваного – телефонуйте на лінію «102».

Правомірність дій поліцейських, які відпрацьовували повідомлення дитини про насильство в сім’ї, перевіряється у рамках службового розслідування. Його результати будуть направлені до Державного бюро розслідувань.

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button