Кримінал

У Чернігові студенти обкрадали орендовані квартири (Фото)

Оперативники кримінальної поліції Чернігівського відділу поліції встановили особи чотирьох студентів, які обнесли кілька орендованих квартир. Частину викраденого майна вилучено.

Молоді люди використали чужий паспорт, щоб винайняти квартиру. А під час відпочинку в помешканні задумали отримати легкі гроші, викравши з квартири побутову техніку. Адже власники житла укомплектовують квартири в оренду всією необхідною технікою для зручності клієнтів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові спіймали злодіїв, які обкрадали фури

Побутову техніку, що стала першою «здобиччю» молодиків, вони здали в ломбард. За тиждень компанія пригадала, що ключі від квартир, призначених для найму подобово, клієнти часто кидають у поштові скриньки. І в одному з будинків їм вдалося зірвати «джекпот».

Зайшовши до квартири, молодики насамперед винесли дрібні речі. Під час других відвідин вони за допомогою авто відвезли до ломбарду великогабаритну техніку.

Зловмисники думали, що їм це зійде з рук, але власники квартир звернулися по допомогу до поліції. Під час комплексу розшукових заходів оперативники кримінальної поліції вийшли на слід осіб, які мають причетність до цих крадіжок, і невдовзі затримали їх. Частину викрадених речей поліцейські вилучили.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло) – карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації

поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button