Кримінал

На Чернігівщині поліція викрила корупціонера (Фото)

Посадовець вимагав та одержав неправомірну вигоду від громадянина за видачу правоустановчих документів і копій технічних паспортів на земельні ділянки.

У ході досудового розслідування кримінального провадження, розпочатого Ніжинською місцевою прокуратурою, «на гарячому» поліція затримала провідного спеціаліста в одній із держустанов Бобровицького району Чернігівській області. про це повідомляє поліція Чернігівщини.

Посадовець вимагала й одержала неправомірну вигоду в сумі 3 000 гривень від громадянина за видачу правоустановчих документів і копій технічних паспортів на земельні ділянки загальною площею 4 га.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нетверезий водій «загубив» авто, а потім пропонував хабара

Реалізація проводилася управлінням захисту економіки в Чернігівській області спільно зі слідчими Бобровицького відділення Ніжинського відділу поліції ГУНП у Чернігівській області під процесуальним керівництвом Ніжинської місцевої прокуратури.

Наразі тривають першочергові слідчі дії. Предмет злочину вилучено. Вирішується питання щодо затримання посадовця в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.
33113924_1029291183903787_2683732352382795776_n

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) – карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, із конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

Back to top button