Кримінал

Поліція встановлює обставини смертельної ДТП в Ічнянському районі

На заокругленій ділянці дороги водій мотоцикла зіткнувся з трактором, внаслідок чого він і пасажир мотоцикла від отриманих травм померли в районній лікарні. Відкрито кримінальне провадження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смертельна ДТП: чоловіка переїхали два автомобілі

18 липня в селі Івангород Ічнянського району двоє місцевих мешканців, рухаючись вулицею 1-го Травня на мотоциклі, на заокругленій ділянці дороги виїхали на зустрічну смугу руху та зіткнулися з трактором «ЮМЗ», який рухався в зустрічному напрямку. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій і пасажир мотоцикла померли в Ічнянській районній лікарні.

На місці події працювали слідчо-оперативна група поліції та слідчий із розслідування злочинів у сфері транспорту. Призначена низка експертиз, що має встановити всі обставини автопригоди.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого).

Карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Триває досудове розслідування.

110313186_1771625623003669_3420572988441103321_o

Поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button