Кримінал

На Чернігівщині поліція затримала жінку, яка підозрюється у вбивстві батька

У Чернігівському районі тіло чоловіка з ножовим пораненням виявила на пасовищі дружина вбитого, яка і викликала поліцію. У скоєному зізналася донька загиблого.

20 липня до поліції надійшла інформація про вбивство жителя Чернігівського району. Зателефонувала жінка убитого і повідомила, що в полі на пасовищі вона виявила тіло свого чоловіка зі слідами насильницької смерті. На грудях чоловіка були тілесні ушкодження у вигляді проникаючої колото-різаної рани, ймовірно від удару гострим предметом.

Про це повідомляє поліція Чернігівщини.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Чернігівського районного відділення поліції. В ході оперативно-розшукових заходів кримінальна поліція по «гарячих слідах» встановила, що удар ножем батьку завдала його донька під час сварки. Вона зізналася у скоєному та надала правдиві свідчення. Знаряддя злочину вилучено. Зловмисницю затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство) — карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.
Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

Back to top button