Кримінал

За вихідні патрульним Чернігівщини двічі пропонували хабар

У суботу на автодорозі М-01 екіпаж патрульної поліції зупинив за перевищення дозволеної швидкості Kia Sportage. Як з’ясувалося, за кермом перебував 63-річний киянин.

Коли інспектори повідомили громадянину про правопорушення, той одразу запропонував «домовитися» без складання адмінматеріалів. Почувши від охоронців порядку попередження, що пропозиція неправомірної вигоди поліцейському — злочин і за це передбачена кримінальна відповідальність, відмахнувся і став наполягати.

Не зважаючи на неодноразові попередження про відповідальність, громадянин дістав гроші і поклав їх на пасажирське сидіння службового авто. Патрульні одразу викликали слідчо-оперативну групу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За вихідні патрульні Чернігівщини затримали 17 п’яних водіїв

Інша подія сталася сьогодні вночі у Чернігові — на вулиці Черкаській патрульний екіпаж зупинив також за порушення ПДР легковик Cherry QQ. Керував авто 37-річний житель обласного центру.

Під час спілкування з водієм поліцейські помітили у нього зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Їхні підозри підтвердилися після огляду кермувальника у медзакладі. Результат — позивний.

Почувши, що зараз інспектори складатимуть адмінпротокол за керування автомобілем в стані алкогольного сп’яніння, громадянин став пропонувати патрульним гроші.

Так само, як і у попередньому випадку, чоловік не зважив на численні попередження не чинити протизаконних дій. І так само патрульні викликали слідчо-оперативну групу для фіксації правопорушення.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button