Кримінал

На Чернігівщині поліція затримала злодія, який викрав тону металу з підприємства

У Сновському районі Чернігівщини поліцейські в ході досудового розслідування встановили, що житель райцентру протягом двох місяців скоїв низку крадіжок металу з місцевого підприємства, загалом винісши тонну металобрухту.

У ході супроводження кримінального провадження, відкритого за фактом крадіжки, оперативники Сновського відділення поліції встановили ряд додаткових епізодів злочинної діяльності підозрюваного, про це повідомляє поліція Чернігівщини.

Поліцейські довели, що наприкінці зими місцевий житель почав регулярно проникати на територію тимчасово зупиненого хлібоприймального підприємства у райцентрі. Звідти зловмисник таємно виносив елементи металоконструкцій для подальшої здачі їх на металобрухт. Загальна вага викрадено металу досягла майже тонни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сіверянину, який вбив спімешканку, винесли вирок

Поліцейські вилучили у зловмисника частину викраденого майна підприємства. Наразі поліція продовжує розслідування у кримінальному провадженні за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище) — карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

Back to top button