Кримінал

Житель Чернігівщини зламав зап’ястя одеському поліцейському

28-річний зловмисник затриманий та очікує обрання запобіжного заходу в ізоляторі тимчасового тримання.

Інцидент із приїжджим громадянином стався під час відпрацювання одеськими поліцейськими виклику про порушення громадського порядку в одному з житлових будинків на вулиці Інглезі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейський з ознаками наркотичного сп’яніння скоїв у Чернігові ДТП

Отримавши скаргу від місцевих мешканців на невідомого молодика, який галасував у під’їзді, поліцейські виїхали за вказаною адресою і натрапили на агресивно налаштованого чоловіка.

На вимогу вгамуватися правопорушник несподівано схопив одного з офіцерів за руку та повалив на підлогу. Внаслідок протиправних дій поліцейський отримав ушкодження у вигляді перелому зап’ястя. Правоохоронцю надали необхідну медичну допомогу, а правопорушника доставили до відділу поліції.

«Дії зловмисника кваліфіковано як насильство щодо працівника правоохоронного органу. Йому вже оголосили про підозру за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування, – розповідає т.в.о. начальника слідчого відділу Київського ВП Олена Венедіктова. – Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк».

Київський відділ поліції в м. Одесі

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button