Кримінал

На Чернігівщині рейдові групи поліції виявляють АЗС, що працюють з порушеннями

Для виявлення нелегальних автозаправних станцій на Чернігівщині створено п’ять мобільних груп, до складу яких входять представники територіальних підрозділів ГУНП в Чернігівській області, Управління стратегічних розслідувань та різних структурних підрозділів облдержадміністрації.

З початку березня групи діють в Чернігівському, Ніжинському, Прилуцькому, Корюківському та Новгород-Сіверському районах.

Насамперед дільничні інспектори поліції зібрали інформацію про всі автозаправні комплекси на території Чернігівської області. Узагальнена інформація була передана Управлінню стратегічних розслідувань та іншим профільним державним структурам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівська поліція шукає свідків смертельної ДТП на шляху Чернігів–Мена

За цей період рейдові групи перевірили понад три десятки автозаправних станцій в області.

За фактами виявлених на АЗС правопорушень поліцейські склали матеріали за частиною 1 статті 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення порядку провадження господарської діяльності), а також відкрили два провадження за частиною 1 статті 272 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою).

Поліцейські продовжують роботу з виявлення правопорушень на АЗС та з протидії нелегальній торгівлі пальним.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button