Кримінал

На Чернігівщині шахраї ошукали 39-річного чоловіка, що хотів продати товар в Інтернеті

12 вересня до правоохоронців звернувся 39-річний чоловік, житель Ладанської громади, та повідомив про шахрайські дії, в наслідок яких він втратив власні гроші під час продажу товару в Інтернеті.

Про це повідомляє поліція Прилуцького району.

Чоловік повідомив, що в Інтернеті він розмістив оголошення про продаж одягу. Одразу ж через один із месенджерів з ним зв’язавсь потенційний покупець, який виявив бажання придбати товар. Обговоривши всі умови купівлю-продажу товару, на телефон чоловіка надійшло фішингове посилання, нібито для зарахування грошей на карту. Перейшовши за посиланням, заявнику запропонували ввести реквізити та секретні дані його картки. Потерпілий виконав ці умови, після чого з його рахунку зникло 4 тисячі гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент посмертно нагородив орденом «За мужність» ІІІ ступеня воїна з Чернігівщини, що загинув на Херсонщині

Правоохоронці рекомендують нікому не повідомляти жодних відомостей про свої банківські картки. Адже переходячи за сумнівними посиланнями, ви даруєте зловмисникам свої персональні дані. У результаті чого шахраї можуть привласнити всі заощадження з ваших банківських рахунків.

Фото ілюстративне з Мережі Інтернет.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button