Кримінал

На Чернігівщині шахраї, під видом податківців, видурюють гроші у підприємців

До Головного управління ДПС у Чернігівській області надходить інформація від суб’єктів підприємницької діяльності про те, що до них телефонують невстановлені особи (зокрема з телефонних номерів: 0988736664, 0686921727), які представляються працівниками Головного управління ДПС у Чернігівській області, та шахрайським шляхом намагаються виманити гроші.

Зокрема, зловмисники телефонують до підприємців і пропонують останнім надати фінансову допомогу податківцям за їх лояльне ставлення, зокрема щодо не проведення контрольно-перевірочних заходів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейські взялися за догхантерів, що труять собак у Чернігові

«Будьте максимально обережні, не піддавайтесь на подібного роду провокації шахраїв та ні за яких обставин не перераховуйте кошти!

Такі дії є злочинними і кваліфікуються як шахрайство та умисна дискредитація посадових осіб податкових органів.

Просимо бути пильними та у разі надходження дзвінків від імені посадових осіб Головного управління ДПС у Чернігівській області, з метою отримання коштів чи висування інших незаконних вимог, одразу повідомляти підрозділи Національної поліції. Також інформацію про корупційні, або пов’язані з корупцією правопорушення можна надати за номером телефону: (0462) 66-85-22 або шляхом надсилання повідомлення на електронну скриньку [email protected]»,- йдеться у повідомленні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button