Кримінал

На Чернігівщині у наркомана виявили пістолет та протитанкову міну

Поліцейські Бахмацького відділу поліції Чернігівської області виявили та вилучили наркотики у місцевого жителя під час особистого огляду, а при подальшому обшуку його помешкання знайшли набої, пістолет марки «Наган» та  протитанкову міну.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

У місті Бахмач, неподалік залізничної станції, в ході проведення патрулювання з охорони публічної безпеки та порядку, поліцейські зупинили місцевого жителя 1993 року народження, зовнішній вигляд якого викликав у них підозру. В процесі поверхневого огляду у молодика виявили та вилучили два пакетики з речовиною білого кольору, вагою близько 0,5 г кожний, візуально схожою на наркотичний засіб.

Того ж дня в суді було отримано дозвіл на проведення обшуку в помешканні підозрюваного. Під час огляду господарства чоловіка в будинку поліцейські виявили пістолет марки «Наган» та два десятки набоїв до малокаліберної гвинтівки, а на подвір’ї протитанкову міна. Всю зброю та боєприпаси вилучено і направлено на експертизу в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС в Чернігівській області.

Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито одразу два кримінальні провадження: за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (зберігання наркотиків без мети збуту) та за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю). Більш тяжкою з них передбачено відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Досудове розслідування триває.

Ще статті по темі

Back to top button