Кримінал

У Чернігові сталася різанина

Поліцейські Чернігівського райуправління поліції впродовж доби встановили та розшукали особу, причетну до нанесення тяжких тілесних ушкоджень чернігівцю в ході раптової вуличної сварки. Зловмиснику оголошено про підозру.

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

Близько опівночі 21 червня до поліції надійшло повідомлення про різанину на одній з вулиць в Чернігові. Бригада екстреної медичної допомоги доставила потерпілого з проникаючим ножовим пораненням грудної клітини до обласної лікарні.

Поліцейські встановили, що 33-річний чернігівець повертався ввечері додому після святкування весілля знайомих. На вулиці у нього виник конфлікт з невідомим молодиком, в ході якого незнайомець вихопив ножа та вдарив ним потерпілого в спину. Після цього нападник залишив місце скоєння злочину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівця, якого засудили за ухилення від мобілізації, покарали, бо він добровільно не прийшов до ТЦК

Поранений чоловік зумів самостійно дістатися додому, і вже звідти його дружина викликала екстрену медичну допомогу.

В ході проведення слідчих дій та оперативно–розшукових заходів поліцейські протягом доби встановили, що тяжкі тілесні ушкодження потерпілому заподіяв 22-річний раніше судимий чернігівець.

Під час проведення невідкладного обшуку за місцем мешкання зловмисника правоохоронці виявили та вилучили знаряддя злочину та інші речові докази.

Поліцейські затримали зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання.

Фігурант зізнався у скоєному та надав правдиві свідчення. Йому оголошено про підозру у вчиненні тяжкого кримінального правопорушення.

Наразі слідчі Чернігівського райуправління поліції здійснюють досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Зловмисникові загрожує до 8 років позбавлення волі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button