Кримінал

На Чернігівщині військовослужбовці влаштували бійку

На службу «102» вчора о 19:58 звернулась медсестра та повідомила, що до приймального відділення Чернігівської обласної лікарні доставлений каретою швидкої медичної допомоги 35-річний житель міста Ірпеня Київської області, якому було діагностовано закриту черепно-мозкову травму, перелом потиличної та тім’яної кістки, гематому головного мозку.

Про це ЧЕline повідомило власне джерело.

Тілесні ушкодження чоловік отримав о 15:30 в кафе-барі в селищі Гончарівське Чернігівської області. Обставини невідомі. Постраждалого госпіталізували у відділення нейрохірургії.

Правоохоронцями було встановлено, що 29 травня близько 15:30 в барі «Лелека», що в селищі Гончарівське, під час спільного розпиття спиртних напоїв між військовослужбовцем, 35-річним рядовим, мешканцем Ірпені, та військовослужбовцем тієї ж частини, 30-річним мешканцем міста Луцька Волинської області, на ґрунті особистих неприязних стосунків виник конфлікт. Унаслідок конфлікту чоловік штовхнув потерпілого, який впав і вдарився головою об поріг закладу. Отримати якісь пояснення працівники поліції не змогли у зв’язку зі станом здоров’я потерпілого та станом сильного алкогольного сп’яніння другого учасника конфлікту.

За цим фактом працівники поліції відкрили кримінальне провадження. Триває перевірка.

Читайте останні кримінальні новини в Чернігові на ЧЕline.

Ще статті по темі

Back to top button